Veel gestelde vragen: Spirity

Wat is SpirityNetwork?

Spirity Market

Wij zien graag dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het bevorderen van ondernemerschap. Dit willen wij doen door een e-commerce platform te creëren voor kleine ondernemers, waarbij producten en diensten verkocht worden aan de consument.

Spirity Community

Hier kan een ieder die geïnteresseerd is het ondernemen of al een eigen onderneming heeft terecht voor hulp, vragen omtrent ondernemerszaken en het opbouwen van een netwerk.

Spirity shop 

Spirity shop is een webwinkel waarbij producten en diensten worden verkocht aan consumenten, Er worden producten rechtstreeks ingekocht en tegen een aantrekkelijk tarief verkocht. Ook  staan er scherpe deals van partner online.

Spirity probeert een zo divers mogelijk aanbod te creëren, zoals buitenlandse producten(eten & drinken), beauty-arrangementen, pretparken nog veel meer.

Wat is het verschil tussen Spirity Shop en Spirity Market?

In Spirity Shop vind je scherp geprijsde deals. De deals worden aangeboden door onszelf en door partners

Spirity Market is een marktplaats voor (klein) ondernemers die (buitenlandse) producten en diensten willen verkopen. Het gaat meestal om producten die je niet gemakkelijk  in de traditionele supermarkt vind. Denk bijvoorbeeld aan toko’s en speciaalzaken. Onze marktplaats is vooral interessant voor beginnende en/of bestaande ondernemers die nog geen webshop hebben. Wil jij ook niet al te veel tijd, energie en geld kwijt zijn voor jouw webshop? Zoek dan niet verder!

Privacy & gegevens

Wij vinden de veiligheid van de gegevens van onze klanten zeer belangrijk. De persoonsgegevens worden enkel gebruikt om de levering van de producten en diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Bij aankoop worden de persoonlijke gegevens ter beschikking gesteld aan de aanbieder die betrokken is bij de uitvoering dienst of de levering van jouw product.

Jouw gegevens worden niet aan derden doorverkocht voor commerciële doeleinden.

Meer informatie over Spirity en privacy vind je hier.

Wat zijn de voordelen als zakelijk verkoper bij Spirity?

Als verkoper bij Spirity:

  • start je gratis jouw eigen webshop, met een paar eenvoudige stappen!
  • Is er de mogelijkheid hulp te ontvangen bij het voorbereiden van jouw onderneming, zoals logo, bedrijfsplan, visitekaartjes, producten fotograferen, inrichting van jouw webwinkel en nog veel meer!
  • Kom je in contact met andere gedreven ondernemers als jij!

 

Wil jij verkoper worden bij Spirity? ja

Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

Onderaan de website onder het kopje ”meld je nu aan voor de nieuwsbrief” kun je jouw e-mailadres invoeren en verzenden. Na het aanmelden ontvang je een bevestigingslink per mail. Na het klikken op deze link, ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Onderaan de nieuwsbrief kan je via de afmeldlink je weer uitschrijven.

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik na aankoop van een product?

Als de koper een aankoop heeft gedaan via www.spiritynetwork.com heeft hij/zij de mogelijkheid het product 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren.U krijgt dan het volledig orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking  geretourneerd worden.

Wat te doen bij klachten?

We raden u  aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@spiritynetwork.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van spiritynetwork.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 8 reviews.
0
Spirity
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Stel uw vraag
1
Heeft u een vraag?
SpirityNetwork Chat
Hallo,

Waarmee kan ik u helpen?
Shopping cart