Over Spirity

Wie zijn wij?

Kort over Spirity

Wat biedt Spirity?

Spirity staat voor vrijheid, onafhankelijkheid en creativiteit. Het platform biedt een ieder die denkt aan ondernemen of al een onderneming heeft, de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief een online webshop te starten.

De community biedt een centrale plek voor (potentiële) ondernemers  om informatie uit te wisselen en hulp aan elkander te geven. Omdat Spirity een multicultureel doelgroep heeft, is de site ook in meerdere talen  beschikbaar.

Visie

Spirity heeft als doel om de grootste online marktplaats te worden m.b.t. buitenlandse producten.

Missie

Spirity wil het gemakkelijker en aantrekkelijker maken voor (kleine) ondernemers of potentiële ondernemers een online webshop op te zetten en een netwerk op te bouwen, om zodoende zijn of haar ondernemersdroom te realiseren.

Waarom kiest men Spirity?

Spirity biedt haar (kleine) startende of bestaande ondernemers de mogelijkheid om een online webshop te beginnen tegen een relatief lage prijs. De klanten krijgen uitstekende service hiervoor terug en werken gezamenlijk mee aan een community waar ieder aangesloten ondernemer terecht kan voor feedback, vragen of om te netwerken.

De naam staat voor vrijheid, financiële onafhankelijkheid en jezelf zijn. Je kan het best jezelf zijn door je passie te volgen. Als jouw passie ondernemen is, dan zit je bij Spirity op de juiste plek! Succes komt niet altijd in één keer, maar door vallen en opstaan. Leuk idee of concept, test het uit bij Spirity!

Onze specialisatie

Logo Design
Conceptontwikkeling
Marketing
De waardering van spiritynetwork.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 8 reviews.
0
Spirity
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Stel uw vraag
1
Heeft u een vraag?
SpirityNetwork Chat
Hallo,

Waarmee kan ik u helpen?
Shopping cart